DHEA kopen in Nederland

Onze DHEA Producten

Wat is DHEA nu precies?

Als je doel is om er jonger en beter uit te zien is DHEA wellicht iets voor jou. De bijnaam die DHEA draagt is het “jeugdigheidshormoon”. Het hormoon heeft vele potentiële voordelen voor de gebruiker. Er zijn echter ook contradicties aanwezig in onderzoeken. Wees dus altijd een beetje voorzichtig met het nemen van supplementen.

DHEA is een pro hormoon. Dit houdt in dat iedereen al DHEA in het lichaam aanwezig heeft. Deze lichaamseigen stof word omgezet in je lichaam. Als dit gebeurt, ontstaan er androgenen, oestergenen en andere hormonen. Dit zijn de hormonen die de volgende zaken regelen:

 • Reguleren van de stofwisseling
 • Energie niveaus
 • Voortplanting functionaliteit (libido)

De niveaus van DHEA nemen toe tot ongeveer de leeftijd midden 20. Daarna nemen ze heel geleidelijk af. Hieronder is een afbeelding te zien van de niveaus van DHEA van mensen. Bij puberteit is er een harde stijging. Als mensen de leeftijd van 25 bereiken begint het in een sterk tempo af te nemen.

De voordelen van DHEA

Er zijn veel verschillende onderzoeken gedaan naar DHEA. Hieronder zijn de 5 factoren opgesomd waar DHEA een positieve bijdrage aan zou leveren:

 1. Veroudering – Het dagelijks slikken van DHEA heeft verschillende voordelen voor de huid:
  1. Talgproductie
  2. Hydratatie van de huid
  3. Pigmentatie van de huid zou verminderen
  4. Epidermale dikte van de huid
 2. Osteoporose – Dagelijks 50-100mg DHEA zou de botmineraaldichtheid (BMD) verhogen bij oudere vrouwen
 3. Erectiestoornissen – Het nemen van DHEA over een periode van 24 weken bleek de erectiestoornis, orgasme functie, seksueel verlangen en de algemene tevredenheid met de seksuele ervaring van de man te verbeteren.
 4. Systemische Lupus Enrythematosus, afgekort SLE – Het nemen van DHEA in samenwerking met de gebruikelijke behandeling kan de kans op de activiteit van SLE naar beneden gaan. Ook kan de frequentie van symptomen naar beneden gaan.
 5. Schizofrenie – Het oraal toenemen van DHEA lijkt de negatieve en positieve symptomen in patiënten te verbeteren. Uit het onderzoek leek het meer effect te hebben op vrouwen.

Onze DHEA Producten

DHEA kopen – Zo makkelijk is het niet

Ondanks dat het legaal te verkopen is in Nederland zijn er maar weinig winkels die dit doen. Online zijn er 1-2 andere webshops die DHEA verkopen in Nederland.

In de fysieke winkels is DHEA sowieso niet te verkrijgen. Er zijn maar weinig mensen bewust van de voordelen die DHEA heeft en kan hebben.

Advies:

Neem altijd contact met uw huisarts of verzorgende op voor het nemen van DHEA. De werking van DHEA in samenwerking met andere medicijnen is niet getest.

Onze DHEA Producten

DHEA kopen in Nederland
4.22 (84.44%) 27 votes